Huiskameravond

Paranormale huiskameravonden zijn bedoeld om met een groep mensen een reading te doen in een prettige atmosfeer. Door middel van voorwerpen, foto’s of via Gids Elianne worden boodschappen, bevestigingen, antwoorden en inzichten doorgegeven. Er mogen ook vragen gesteld worden. Het is tevens mogelijk dat er bv contact gelegd wordt met een overleden dierbare.

De onderwerpen kunnen uiteenlopen van bijvoorbeeld werk, liefde en relatie naar persoonlijke en/of spirituele ontwikkeling. Er wordt altijd gestuurd naar iets wat op dit moment belangrijk is voor de vraagsteller/stelster. Er kan ook privé of als vereniging een middag of avond georganiseerd worden.

De avond begint om 19:30 of 20:00 en eindigt als iedereen zijn reading heeft gehad.  De kosten voor de huiskameravond zijn € 15,- p.p., de gastvrouw of gastheer hoeft niet te betalen. Reiskosten € 0.25 per kilometer.

Voorwaarden:

  • De groep bestaat uit minimaal 6 (betalende) personen en maximaal 12 personen
  • In de kamer waar de readings gedaan worden wordt niet gerookt
  • In de kamer moet een vaas met verse bloemen staan als dank voor de hulp vanuit de kosmos.
  • Bronwater (zonder prik) voor Bert

Voor grotere groepen geld dat er op een middag of avond dan afhankelijk van de tijd readings gedaan worden en kan het zijn dat niet iedereen aan de beurt komt.

 

Meer informatie of opgeven: stuur een email, bel 06-41155541 of vul het Online inschrijfformulier in.