Welkom

Welkom op de website van Medium, Paragnost en Eclectisch Therapeut Bert Back.

Mijn naam is Bert Back, ik ben getrouwd met Christina, Samen hebben we al een aantal jaren een praktijk onder de naam Praktijk Reiki Breda. We hebben ieder onze eigen specialiteiten, onze eigen praktijkruimte en ook ieder onze eigen website. Christina werkt onder de naam Engelenpraktijk Angel-Spirits.

Ik ben Medium, Paragnost, Healer, Medium Therapeut, Eclectisch Therapeut en Reikimaster en geef consulten, behandelingen en cursussen in mijn praktijk (Heerbaan 222, ingang rechtsachterin bij 220). Ik krijg hierbij hulp van mijn Gids Elianne. Tevens wordt er gebruikgemaakt van tarotkaarten en kunnen foto’s en voorwerpen meegenomen worden.

Tijdens consulten en behandelingen word ik gestuurd naar datgene wat op het moment het belangrijkste is in het leven. Waar mag naar gekeken worden en wat kun je met de informatie doen om stappen vooruit te zetten in het leven. Welke blokkades of angsten kunnen omgevormd worden zodat ervaringen vanuit het verleden getransformeerd kunnen worden naar kracht en inzicht in het heden en geloof in de toekomst. Mijn leidraad is de Weg van de Ziel, de reïncarnatiegedachte, wat komen wij hier op Aarde doen , wat is onze missie.Waarom gebeurt iets in mijn leven.

ETlogonieuw1.2

De Eclectisch Therapeut is gespecialiseerd in het herstellen van problemen die zich manifesteren op het emotionele- en psychische vlak en vaak doorwerken en ervaren worden op het fysieke vlak.

De hulp van De Eclectisch Therapeut kan zowel persoonlijk (privé) als zakelijk ingeroepen worden.

Erkend therapeut en opleider

IHRlogos

 

Ik geef cursussen op gebied van Mediumschap, Eclectisch Medium Therapeut, Tarot en Reiki (Usui systeem). Ik zie dit als persoonlijke ontwikkelingsprocessen omdat ik er van overtuigd ben dat iedereen in aanleg over spiritueel/paranormale kwaliteiten beschikt, maar dat we de verbinding daarmee door onze aards maatschappelijke vorming zijn kwijtgeraakt. Tijdens deze cursussen wordt je dus weer in verbinding gebracht met, en je weer bewust van je eigen kwaliteiten. Er is ook een grote groep Hooggevoelige mensen onder ons die door te leren hier goed mee om te gaan deze gevoeligheid kunnen omvormen van een last naar een hoogwaardige kwaliteit.

De cursussen die gegeven worden zijn o.a

 • Cursus Mediumschap (diepgang)
 • Opleiding Eclectisch Medium Therapeut (E.M T)
 • Reiki cursussen 1, 2, 3a, 3b ( Reiki Master )
 • Tarotcursussen
 • Cursus Spirituele ontwikkeling 1
 • Cursus Spirituele ontwikkeling 2
 • Workshop Ontmoeting met je Gids.
 • Ik doe ook Helderziende waarnemingen/ paranormale avonden in onze praktijk. 1x per 2 maanden.
 • Lezingen over o.a ” Bewustwording ” , ” Zielsverbindingen ” of “Bescherming, waarom en hoe”
 • Zaalreadings of huiskameravonden: Helderziende Waarnemingen op basis van ” Wat is er NU belangrijk in JOUW leven” antwoorden en inzichten krijgen via Gids Elianne, Engelen, Aartsengelen, overledenen, Tarotkaarten, foto’s.
 • Aartsengel inwijdingen (Lightarian Angellinks)
 • Serafijnen inwijdingen ( Lightarian Purification Rings)
 • Lightarian Reiki inwijdingen.(Lightarian Institute)

 

lithtinst

 

bekendvantv

Ik werk ook mee aan het Tv programma Dit is mijn toekomst . Zowel live in de studio als op de telefonische consultlijn.

Ik heb ook een aantal Aartsengel Healingsessies uitgebracht welke o.a ook gedaan zijn als  groepssessie na de tv uitzendingen. Deze zijn op cd gezet met begeleidende achtergrondmuziek en zijn te bestellen via de webshopDe cd’s zijn ook als audiofile tegen betaling te downloaden via de downloadwebsite.

Voor de laatste ontwikkelingen en nieuws kijk even onder nieuws of in de agenda voor alle geplande activiteiten of meld je aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. We hebben ook nieuwe webshop, neem daar gerust een kijkje.

FB Header

     Pin

medium bert back, medium breda, paragnost breda, therapeut breda, cursus medium breda, cursus mediumschap breda, cursus trance-healing breda, Electisch Therapeut BredaEr, eclectische therapie, medium therapet, tarot breda, Reikimaster breda, Mediamiek reikimaster, regressietherapie breda, re-incarnatie therapie breda, gidsenleer, engelen, aarstengelen,praktijk reiki breda, coach breda, trance healing cursus breda, dit is mijn toekomst, webshop breda, PRBwebshop, Gidsen, Engelen, Overleden dierbaren, Rafael healing, Metatron Healing, Gabriel healing, Uriel healing, healingsessies, transformatieprocessen, lifecoaching Bred, Aartsengel Michaël, Cursus Spirituele Ontwikkeling.Masterclass regressie, reïncarnatie, transformatie, AArtsengel inwijdingen, Aartsengel Michael, Aartsengel Rafael, Aartsengel Gabriel, Aartsengel Uriel, Serafijn Rose Aura, Healing cd, Aartsengelenhealing,paranormale avond, helderziende waarnemingen.